Salvem el Bad Voodoo

Dels espais d’Alcoi que destaquen per la seua programació, el Bad Voodoo se’ns presenta com una casa a la qual sempre cal tornar, un lloc on busques el caliu de la família. Aquesta casa està a hores d’ara en perill amb motiu de la persecució que està perpetrant l’SGAE, contra aquest i contra llocs com aquest on tot acaba amb una sanció que poc ajuda a la difusió de la cultura en les nostres comarques.

La multa imposada al local posa en dubte la seua continuïtat i la família del Voodoo treballa de valent per defensar i salvar-lo. El pròxim dissabte 24 de juny es celebra la primera de les activitats previstes: un micro-festival en suport al Voodoo on podrem veure actuar grups, també ‘de casa’, com: JÚLIA, JOE PASK, PEP MIRAMBELL, MARCO POMPERO, TITO PONTET, ARTHUR CARAVAN DJ SET, PROJECTE DONA DJ. Una proposta que, a més de contribuir a alleugerar la càrrega de la sanció, és artísticament estimulant.

 

SALVEM EL VOODOO – MANIFEST

Volem donar a conéixer amb aquest escrit les conseqüències d’un fet que potser alguns ja coneixeu: el judici que el Bad Voodoo ha perdut contra l’SGAE. Les conseqüències, no cal dir-ho, són greus per a la continuïtat del Voodoo. 

Per als que no conegueu el local, podem dir que porta 10 anys de consolidació com a un dels pocs espais culturals a Alcoi, amb concerts en directe i altres espectacles diversos. Durant estos anys, el Voodoo ha aconseguit crear, amb una tenacitat que agraïm, tant un punt de trobada intergeneracional com un espai-refugi per a molts col·lectius de la ciutat.

Els que escrivim açò no som més que un comboi improvisat de gent que vol ajudar el Voodoo a superar este injust entrebanc amb l’SGAE. Així doncs, per a fer l’arreplega de diners hem pensat de fer un festival i un projecte de micromecenatge. El festival serà la Nit de Sant Joan (Nit de les Bruixes, Nit del Foc) i prompte us donarem més detalls; del projecte de micromecenatge us contarem més coses durant el festival.

És possible que amb tot açò no arribe per a reunir el gros del deute, però no volem deixar soles el Voodoo davant d’una sentència tan demolidora i, alhora, perillosa per a la cultura en general. Per això, amb ràbia continguda i una forta il•lusió d’ajudar el Voodoo a continuar el seu projecte, us animem perquè difongueu este missatge a qui estimeu.

Pel Voodoo! Per la cultura lliure!

Col·lectiu Salvem el Bad Voodoo